Verzekering verlies bedrijfsgegevens

U hebt er alles aan gedaan om uw bedrijf uitstekend te beveiligen tegen malware en virussen. Of toch bijna alles. Want zonder glazen bol kunt u jammer genoeg niet op alle mogelijke voorvallen van hacking anticiperen. Cybercriminelen leren uit hun fouten en komen elke dag weer creatiever uit de hoek om uw bedrijfsgegevens te stelen. En daarbij worden ze vaker geholpen door een insider dan u denkt. Aangezien je via de rechtbank niet gemakkelijk een schadevergoeding voor cyberaanvallen krijgt, sluiten almaar meer bedrijven een verzekering tegen verlies van bedrijfsgegevens af. 

Speel op zeker met een CyberContract verzekering

Het is zaak om uw bedrijf niet alleen te beschermen tegen verlies van bedrijfsgegevens, maar ook tegen de financiële gevolgen ervan:

Hebt u een CyberContract verzekering tegen verlies van bedrijfsgegevens afgesloten? Dan hoeft u zich over het financiële aspect alvast geen zorgen meer te maken. 

Uw verzekering tegen verlies van bedrijfsgegevens afsluiten

Zonder verzekering moet u zelf instaan voor alle kosten die verlies van bedrijfsgegevens met zich meebrengt, of een langdurige gerechtelijke procedure doorlopen om de kosten te recupereren. Als u ze al kunt recupereren ...

Neem geen risico’s en sluit uw verzekering tegen verlies van bedrijfsgegevens  vandaag nog af.

Vragen? Contacteer ons gerust.

Bescherm u vandaag nog tegen verlies van bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.